Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Google Travel Forum: Ημερίδα για τον τουρισμό 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

 
Google Travel Forum: Ημερίδα για τον τουρισμό
Πραγματοποιείται στις 2 Φεβρουαρίου με στόχο την ενημέρωση για τις δυνατότητες που προσφέρει το Διαδίκτυο
Την πρώτη ενημερωτική ημερίδα σχετικά με τον τουρισμό θα υλοποιήσει η Google Ελλάδας στις 2 Φεβρουαρίου, υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) και του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), στο πλαίσιο της αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών στον επιχειρηματικό τομέα. Στόχος της ημερίδας είναι να ενημερώσει τους συμμετέχοντες για τις δυνατότητες που προσφέρει το Διαδίκτυο στον τουρισμό και να παρουσιάσει λύσεις μέσω της γκάμας προϊόντων και υπηρεσιών της Google.

Στην ημερίδα θα απευθύνει χαιρετισμό ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Π. Γερουλάνος, ενώ ομιλητές θα είναι ο γενικός διευθυντής της Google Ελλάδας κ. Σ. Λουκάκος, ο διευθύνων σύμβουλος της youtravel.com και της ξενοδοχειακής αλυσίδας Aquis Hotels κ. Ι. Κεντ και ο brand strategist κ. Peter Economides, οι οποίοι θα αναλύσουν το τοπίο της σύγχρονης τουριστικής βιομηχανίας και θα συζητήσουν για την ανάπτυξη του τουριστικού τομέα στην ψηφιακή εποχή. Παράλληλα θα ακολουθήσουν παρουσιάσεις στελεχών της Google με ειδίκευση στον τουρισμό.

Το κοινό της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει στελέχη της κυβέρνησης, εκπροσώπους συνδέσμων και συνεταιρισμών του τουριστικού κλάδου, επιχειρηματίες και στελέχη τουριστικών επιχειρήσεων, ενώ πριν την ημερίδα θα πραγματοποιηθεί εργαστήρι πάνω στις δυνατότητες του Google AdWords. 
 
ΠΗΓΗ : ΒΗΜΑ online