Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

INFO ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΕ ΣΚΙΑΘΟ -ΣΚΟΠΕΛΟ ME TO ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ANNA MARU






ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010 για πρώτη φορά
η ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΉ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΑΙΚΗ Ν.Ε σχεδίασε και πραγματοποίησε το πάγιο ονειρο της Β.ΕΛΛΑΔΑΣ να ενώσει τουριστικά την ΣΚΙΑΘΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΛΟ 2 απο τα ωραιώτερα ελληνικα νησιά Τα δρομολόγια αρχισαν απο 1/6/2010 και θα συνεχίσουν μέχρι και αρχές Οκτωβρίου.

Η ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΉ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΑΙΚΗ Ν.Ε προκειμένου να κάνει γνωστό στο ευρύ τουριστικό κοινό την πρόθεση κάλεσε τον συνδεσμο και τα μέλη του στις 5/6/2010 ημέρα ΣΑΒΒΑΤΟ να συμετάσχουν στην μονοήμερη κρουαζιέρα απο τα ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ για ΣΚΙΑΘΟ-ΣΚΟΠΕΛΟ με σκοπό να την γνωρίσουν και να την προωθήσουν με ζήλο στην ελληνικη τουριστική και διεθνή αγορά . Ο πρόεδρος του συνδεσμου Κ ΠΕΖΙΚΟΓΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ δέχτηκε με χαρά την πρόσκληση και παραχώρησε με δικά του έξοδα πολυτελές πουλμαν της εταιρείας του για να μεταφέρει ολους τους καλεσμένους μέλη , φορείς της πόλης και μέσα μαζικής ενημέρωσης στα ΜΟΥΔΑΝΙΑ απ'οπου ξεκίνησε η κρουαζιέρα . ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ Αναχωρηση με πούλμαν για ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ επιβίβαση στο πλοίο ΑΝΝΑ ΜΑΡΟΥ πολυτελες κρουαζιερόπλοιο 600 ατόμων ,θερμή υποδοχή του εκπροσώπου της εταιρείας Κ ΝΙΚΟΥ ΣΥΜΙΑΚΑΚΗ και της υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων της εταιρείας κ ΜΑΡΙΑΣ για την πρώτη γνωριμία με τους χώρους του πλοίου.
Μετά από 4 ωρες διαδρομής αφιξη στην ΣΚΙΑΘΟ στάση 2 ωρες γνωριμία με το νησί ,επιβίβαση και πλούσιο γευμα εν πλώ ,αφιξη στην ΣΚΟΠΕΛΟ στάση μίάς ωρας για γνωριμία και εκ νέου επιβίβαση στο πλοίο οπου συνεχίζεται το ταξίδι με χορό και κέφι απο την πενταμελή ορχήστρα του πλοίου.
Αποβίβαση και επιστροφή ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ αργά το βράδυ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ :

ALEXANDER travel
ARMA tours
ASTORIA
APOSTOLIDIS tours
ANTHIMOS travel
GAGAMANIS TOURS
GIANNIS travel
CRAZY holidays
CHORIV TRAVEL
MANIOS TRAVEL
POLIZAS TRAVEL
THERMAIKOS TOURS
SIMOS TRAVEL
SISMANIDIS TOURS
LIOTSIS TRAVEL
VIEW TURISTIKI
VENETIKIDIS TOURS
THEMELIS TRAVEL
NOUZGAR TRAVEL
CHALKIDIS TOURS
S.P HOLIDAYS
CHALDEOPOULOS TOURS
OLYMPOS TOURS
PATRIDIS TOURS
MANIOS TOYRS

ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ :
1. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ απο την εφημεριδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
2. ΓΙΑΣΚΟΥΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ απο την TV VERGINA
3. TV THESSSALONIKI
4. TV 100

ΦΟΡΕΙΣ :
1. ΕΟΤ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ με εκπροσώπους
2. ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ με εκπρόσωπο τον κ. ΤΣΑΚΑΛΙΔΗ

Συγχαρητήρια στον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ και στον δραστήριο πρόεδρο του κ ΜΙΧΑΛΗ ΠΕΖΙΚΟΓΛΟΥ που για αλλη μια φορά πρωτοστατεί με την αρωγή του στην προώθηση καινοτόμων ενεργειών που κατά καιρούς λαμβάνουν χώρα στο χώρο του Τουρισμού με απώτερο στόχο τον εμπλουτισμό και την διάδοση του ελληνικου τουρισμού .

Συγχαρητήρια επίσης στην ΥΔΡΑΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που ειχε το θάρρος να ρισκάρει επιχειρηματικά το μεγαλεπήβολο αυτο PROJECT, προσθέτοντας ακόμα ενα τουριστικό προιόν στην τουριστική αγορα της Β.ΕΛΛΑΔΑΣ .