Το inFlight κατάφερε να «μπει» μέσω εικονικής περιήγησης στο πολυτελές δύο επιπέδων αεροσκάφος Airbus A380 της Emirates. Δείτε τις εκπληκτικές εικόνες που καταγράψαμε μέσα από την υπηρεσία Google Street View.



Χώρος συνάντησης επιβατών - A380





Οι επιβάτες της Πρώτης Θέσης αλλά και της Business Class, έχουν στη διάθεση τους ένα σαλόνι όπου μπορούν να χαλαρώνουν και να συζητούν μεταξύ τους.
Στο σαλόνι περιλαμβάνεται μπαρ -το πρώτο στο είδος του-, στο οποίο οι επιβάτες απολαμβάνουν το ποτό τους, ή ικανοποιούν την πείνα τους με κάποιο εκλεκτό σνακ.

Ιδιωτικές σουίτες - A380

Η ιδιωτική σουίτα της Πρώτης Θέσης διαθέτει συρόμενη πόρτα που μπορεί να την απομονώσει από το υπόλοιπο αεροσκάφος, ενώ ο φωτισμός είναι πλήρως ρυθμιζόμενος.
Η σουίτα διαθέτει επίσης υπερσύγχρονο σύστημα ψυχαγωγίας με μεγάλη οθόνη, μίνι μπαρ, τραπέζι, καθρέφτη και χώρο φύλαξης ρούχων.
Το προσωπικό του αεροσκάφους μπορεί να μετατρέψει το κάθισμα σε πλήρως επίπεδο κρεβάτι με στρώμα, χαρίζοντας έναν άνετο ύπνο στους επιβάτες της Πρώτης Θέσης.
Τα ευρύχωρα καθίσματα της Business Class μετατρέπονται σε πλήρως επίπεδα κρεβάτια με το πάτημα ενός κουμπιού, ενώ διαθέτουν επίσης σύστημα ψυχαγωγίας, μίνι μπαρ και χώρο φύλαξης προσωπικών αντικειμένων.
Κάθε κάθισμα διαθέτει πρίζες και χώρο εργασίας, ώστε οι επιβάτες να μπορούν να εργάζονται άνετα στον προσωπικό τους υπολογιστή.
Υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης με το ίντερνετ μέσω WiFi, με κάποια επιπρόσθετη χρέωση.

Οι επιβάτες της Οικονομικής Θέσης μπορούν να κάνουν χρήση τηλεφώνου, ή υπηρεσιών SMS και email.
Το προσωπικό σύστημα ψυχαγωγίας διαθέτει οθόνη αφής που βρίσκεται στην πλάτη του μπροστινού καθίσματος, μέσω της οποίας οι επιβάτες έχουν πρόσβαση σε ταινίες, παιχνίδια, κανάλια τηλεόρασης ή μουσική.
Με τη βοήθεια του Google Street View καταφέραμε να μπούμε στο πιλοτήριο του A380.
Ήταν αναπάντεχο, με την εικονική περιήγηση καταφέραμε να δούμε περισσότερα μέρη του αεροσκάφους από όσα βλέπουν οι πραγματικοί επιβάτες του!
Λεπτομέρεια του διαδρόμου έξω από τα δύο Shower Spa της Πρώτης Θέσης, με φόντο μια ιδιωτική σουίτα.
Η Emirates έχει δώσει μικρές πινελιές πολυτέλειας σε κάθε γωνιά του αεροσκάφους.
Δείτε το εσωτερικό ενός από τα δύο Shower Spa της Πρώτης Θέσης. Δίπλα υπάρχει ο χώρος του ντους που δεν φαίνεται στη φωτογραφία.
Οι επιβάτες που επιθυμούν να κάνουν χρήση του Shower Spa, κατά την είσοδο τους στο αεροσκάφος γράφονται σε ειδική λίστα.
Το προσωπικό του αεροσκάφους τους ειδοποιεί όταν έρθει η σειρά τους, αφού προηγουμένως έχει γίνει η απαραίτητη καθαριότητα και προετοιμασία του χώρου.
Όπως ήταν αναμενόμενο για αεροπλάνο δύο ορόφων, υπάρχει σκάλα που ενώνει τα δύο επίπεδα.
Στην ουσία δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος για να ανέβει ή να κατέβει κάποιος . Eπάνω βρίσκονται οι επιβάτες Πρώτης και Διακεκριμένης Θέσης, ενώ κάτω οι επιβάτες της Οικονομικής Θέσης.
Η Google πρόσθεσε στην υπηρεσία Street View τη δυνατότητα εικονικής περιήγησης στο Διεθνές αεροδρόμιο του Ντουμπάι.
Συμπεριέλαβε επίσης στην υπηρεσία, το εσωτερικό ενός Airbus A380 της Emirates που βρισκόταν σταθμευμένο στο αεροδρόμιο.
Μπορεί να «βρεθείτε» στο γιγάντιο αεροπλάνο ακολουθώντας κάποιες εικονικές διαδρομές στο αεροδρόμιο, ή να «μπείτε» απευθείας από τον παρακάτω σύνδεσμο.
Πετάξτε με EMIRATES κλείνοντας εισιτήρια ΕΔΩ