Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

BEST IN TRAVEL THESSALONICA



 Για πρώτη φορά μία έκδοση που καινοτομεί και ξεχωρίζει, ο απόλυτος LUXURY οδηγός με όλα τα best της πόλης, κυκλοφορεί σε δύο γλώσσες (ελληνικά και αγγλικά), μεγαλύτερο μέγεθος και περιέχει όλα όσα θα κάνουν την παραμονή σας στην πόλη πιο εύκολη και πιο ευχάριστη!
BEST IN TRAVEL Θεσσαλονικη: Οχι ενας κλασικος οδηγος πολης αλλα η απολυτη luxury  βιβλος του ταξιδιου, με σταθμο την πιο ανερχομενη πολη της Ευρωπης, κυκλοφορει!!!! Ολα οσα θελετε να ξερετε βρισκονται εδω!
Περπατήσαμε στα καλύτερα σημεία της πόλης και σας παρουσιάζουμε την καλύτερη έκδοση, με 260 σελίδες πλούσιου ρεπορτάζ, που έχει γίνει ποτέ...
Γιατί το BEST IN TRAVEL...ταξιδεύει και ζει κάθε εμπειρία, συστήνει αφού πρώτα δοκιμάσει...,παρακολουθεί τις νέες τάσεις και τις αποτυπώνει πριν απ΄ όλους...,φιλτράρει μετά από έρευνα...,ενημερώνει για τα πιο in στέκια, τις βραδινές πιάτσες, τα πιο μοδάτα cafes και bars αλλά και τις κλασσικές αξίες..,ανακαλύπτει τα αντικείμενα του πόθου στις καλύτερες boutiques..., καθοδηγεί τον επισκέπτη στα σωστά σημεία...,προτείνει βόλτες και ανακαλύπτει μυστικά που γνωρίζουν λίγοι...,είναι όλα όσα αναζητά και πρέπει να ξέρει ο επισκέπτης της πόλης!
Το BEST IN TRAVEL έκανε την καλύτερη έρευνα, την αποτύπωσε στην καλύτερη έκδοση και σας την παρουσιάζει! Μη τη χάσετε!!!!!
Οι πιο in πιάτσες, το ακαταμάχητο νυχτερινό socializing, οι πιο trendy μπάρες, όλα οσα πρέπει να ξέρετε για το nightlife της πόλης, όλα είναι εδώ!

Μια διαφορετική...wonderland! Απολαύστε την!
Αυτά είναι τα must have items της φετινής σεζόν...!!!
Βρήκαμε τα καλύτερα, δοκιμάσαμε, μάθαμε και σας ενημερώνουμε! Ο απόλυτος food and fun οδηγός της πόλης!!!
Ολόκληρη η πόλη''μυρίζει'' ιστορία...τη γνωρίζουμε και σας τη διηγούμαστε...!
Τα καλύτερα ξενοδοχεία...''τρυπώσαμε'' στα δωμάτια τους και σας αποκαλύπτουμε όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε για την διαμονή σας στη πόλη!!!
Τα καλύτερα μέσα στα...καλύτερα! Αυτά είναι τα top hotel restos της Θεσσαλονίκης!
Όλη η πόλη ένα υπαίθριο μουσείο..περπατήσαμε, περιπλανηθήκαμε και σας παρουσιάζουμε ένα συναρπαστικό ταξίδι γνωριμίας μαζί της!!!
Αποκλειστικό: Μάθαμε πρώτοι όλες τις νέες αφίξεις στη πόλη!!!
Το πιο ταξιδιάρικο ουίσκι μας συστήνει πέντε ατμοσφαιρικά σημεία στην πόλη για όλες τις ώρες της


















ημέρας αλλά και της νύχτας...!!!
Αυτές είναι οι πιο σημαντικές ημερομηνίες...όλη η πολιτιστική ζωή της πόλης είναι εδώ!!!
Τα απόλυτα αξεσουάρ της φετινής σεζόν! Τα ανακαλύψαμε και σας τα παρουσιάζουμε!
Κάποιες αξίες παραμένουν κλασικές και κάποια μαγαζιά παραμένουν διαχρονικές αξίες...Αυτά είναι τα στέκια της πόλης που αριθμούν τουλάχιστον 20 χρόνια ζωής!!!