Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

FAM TRIP για ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ 9/11-10/11/2013 ΣΤΟ NEVE HOLIDAYS της DOMOTEL



Αυτό  το σαββατοκύριακο 9/11-10/11/2013  ένα από τα πιο δημοφιλή  γραφεία της πόλης  το ΤΖΙΜΑS TRAVEL με  περγαμηνές και εξειδίκευση στον χειμερινό τουρισμό διοργάνωσε εκπαιδευτικό ταξίδι στον ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ένα από τα τουριστικότερα  χωριά της Β.ΕΛΛΑΔΑΣ .
Πολλά γραφεία της Β.ΕΛΛΑΔΑΣ τίμησαν με την παρουσία τους για να γνωρίσουν την περιοχή και το πολυτελές νεόδμητο ξενοδοχείο 4 **** στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο (Καϊμακτσαλάν) Domotel Neve Mountain Resort & Spa, το τέταρτο μέλος της αλυσίδας πολυτελών ξενοδοχείων Domotel, ξεκίνησε τη λειτουργία του στις αρχές του 2009, στην καρδιά του παραδοσιακού οικισμού του Παλαιού Άγιου Αθανάσιου.
Χτισμένο στις πλαγιές του Βόρα,  με θέα τη λίμνη Βεγορίτιδα, αποτελεί ένα κόσμημα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής, μία ανάσα χαλάρωσης και ηρεμίας. Σε υψόμετρο 1200 μ., 30 χλμ από την Έδεσσα και 16 χλμ. από το χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν , το Domotel Neve Mountain Resort & Spa, από τα καλύτερα ξενοδοχεία στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο στο Καϊμακτσαλάν είναι μοναδική επιλογή για όσους θέλουν να ξεφύγουν από την καθημερινότητα και να απολαύσουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.
Το Domotel Neve είναι ένα οργανωμένο ξενοδοχείο που ξεχωρίζει για την υψηλού επιπέδου παροχή πλήθους υπηρεσιών, ευέλικτων για προσαρμογή σε προσωπικό επίπεδο με σκοπό την πολυδιάστατη αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των επισκεπτών. Ένα μοναδικό resort αποδράσεων και διακοπών, μία «ένωση» μεταξύ του χιονοδρομικού κέντρου Καϊμάκτσαλαν και της λίμνης Βεγορίτιδας, ένα αναζωογονητικό spa hotel που καταφέρνει να προσφέρει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.

Το ταξίδι στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και ολοι οι πράκτορες  εξέφρασαν την ελπίδα οτι ο προορισμός θα αγαπηθει  από το ταξιδιωτικό κοινό της θεσσαλονίκης γιατί ειναι πολύ κοντά και παρέχει οτι θα ήθελε ο καθένας για  στιγμες χαλάρωσης .

Κατά την διάρκεια της εκδρομής δεν δίστασαν οι συναδέλφοι να μπανιαριστούν στους καταράκτες της  ΕΔΕΣΣΑΣ ,να φωτογραφίσουν  την λίμνη ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ ,να γευματίσουν σε ενα απο τα καλύτερα εστιατόρια της Β.ΕΛΛΑΔΑΣ  το εστιατόριο ΝΑΟΥΜΙΔΗ  και να κάνουν τα ψώνια τους  στο  κτήμα ΝΑΟΥΜΙΔΗ  οπου παράγονται με  χειροποίητο τρόπο  καινοτόμα προϊόντα, που έχουν αποκλειστικά ως πρώτη ύλη τις ντόπιες ποικιλίες της πιπεριάς Φλωρίνης.
Δεν απέφυγαν να δοκιμάσουν  τις διάφορες λιχουδιές των οποίων η νοστιμάδα    αναγκάσε πολλούς να αγοράσουν τα  χειροποίητα προϊόντα, απομακρυσμένα από τη λογική της τιμής πλησιάζοντας τις σπιτικές γεύσεις.


ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ :


KRITHARIDOU MAGDA ALEXANDER TRAVEL (THESSALONIKI).
PROKOPAKI EVANGELIA DIPLOMAT TRAVEL (ATHINA), 
KAZAKI ELLI KAZAKIS TOURS (SERRES). 
ANDREADOU MARIA ANDREADIS TOURS (VEROIA), 
KARAISKOU ELENI TIME TO TRAVEL (PATRA), 
CHATZISTAVRIDOU SOFIA &CHATZISTAVRIDOU ANNA BRITANNIA TOURS(THES/NIKI), 
ANGELOGLOU ALEXANDRA TRAVEL GUIDE (THESSALONIKI). 
TSIGGA ELENI AIR TRAVEL CLUB (THESSALONIKI), 
DAGKOU MARIA KANIDIS TOURS (THESSALONIKI), 
PARASKEVOPOULOU ATHANASIA TRAVEL LOOK (THESSALONIKI), 
LIAPOPOULOU KATERINA LARISSA EXPRESS (LARISA), 
GISGAKI AFENTRA RELAX TRAVEL (THESSALONIKI). 
KAPETANOU MARIA & KAPETANOS ALEXANDROS FLOWER TRAVEL (POLYGYROS), XANTHOPOULOU DESPOINA ROBISSA TRAVEL (THESSALONIKI), 
GEROFOTIS ALEXANDROS GEROFOTIS TOURS (THESSALONIKI), 
MILEOUNIS STELIOS ASTRA AIRLINES (THESSALONIKI), 
KAISIDOU CHRYSA ICONS TRAVEL (THESSALONIKI), 
TZIMAS STERGIOS, DIMITROU NINA, 
BOFILIOS DIMITRIS & TZIVITZIDOU GIORGIA TZIMAS TRAVEL (THESSALONIKI)
O κ. Σ. ΤΖΗΜΑΣ με την κόρη και τον γαμπρό του κ ΚΡΙΘΑΡΙΔΗ Θ.













Ο επαγγελματικός τουριστικός κόσμος συγχαίρει τον ιδιοκτήτη  του ταξιδιωτικού γραφείου ΤΖΙΜΑS TRAVEL γιατί πάντα πιστός κάθε χρόνο με τις εκπαιδευτικές εκδρομές σεβόμενος την πελατεία του και ανακαλύπτοντας πάντα νέα προιόντα με σκοπό την ικανοποίηση του κοινού και των συναδέλφων .

Και συνεχίζει ακάθεκτος με την νέα του προσφορά για 
εκπαιδευτικό στο ΚΕMPINSKI  5 *****BANSKO ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ για 3 μέρες 22-24/11/2013 
Δηλώσατε συμμετοχή !!!!!