Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ GOLDEN AGE 50 +8 ΜΕΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΣΤΟ ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ ΣΕ ΤΙΜΗ ΜΟΝΟ 350 ΕΥΡΩ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΕΙΣ


8 ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ ΑΠΟ 350 ΕΥΡΩ
Golden Age 50 + Κουσάντασι
Ταξίδι ονειρικό στη Γη της Ιωνίας

Ένα «χρυσό δώρο» για αυτούς που ξεπέρασαν τα 50 και εχοντας συνοδό κάτω των 50 .

Επειτα απο την πρωτοβουλία της Ισπανικής κυβέρνησης πέρυσι κατά την διάρκεια του χειμώνα από τον Οκτώβρη του 2009 μέχρι τον Απρίλιο 2010 να οργανώσει για την ηλικία των 55 χρονών και ανω (Senior Travel) ομαδικά ταξίδια με σημαντική εκπτωση , για να μπορούν να περάσουν τις διακοπές τους στην χώρα τους οι Ευρωπαίοι πολίτες συμβάλλοντας στην επιμήκυνση της τουριστικής σαιζόν και στην καταπολέμηση της ανεργείας στον τουριστικό κλάδο

Για την Ελλάδα αντιπρόσωπος των πακέτων αυτών ορίστηκε το Γραφείο Γενικού Τουρισμού KAVALIERO VIAJES με έδρα την Αθήνα, το οποίο σε όλες τις περιφέρειες και ειδικότερα νομούς έχει ορίσει αποκλειστικούς αντιπροσώπους, Γραφεία Γενικού Τουρισμού.

Αντιστοιχο πρόγραμμα πολιτιστικό πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της νομαρχίας του Κουσάντασι για δικαιούχους άνω των 50 ετών.

Περίοδος εκτέλεσης προγράμματος προγράμματος : Σεπτέμβριος 2010 - Απρίλιος 2011
διαρκεια εκρομών : 8 μέρες
αναχωρήσεις : κάθε Παρασκευή για 7 νύχτες .ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Golden Age 50+

Αναφερόμαστε σε ένα κοινωνικό - πολιτιστικό - ψυχαγωγικό πρόγραμμα με ελάχιστο κόστος συμμετοχής, που απευθύνεται σε Έλληνες υπηκόους ηλικίας 50 ετών και άνω, με δυνατότητα συνοδείας και της οικογένειας τους, ανεξαρτήτως ηλικίας. Το πρόγραμμα αυτό έχει σκοπό να διδάξει και να ψυχαγωγήσει κάθε δικαιούχο σε ειδική προνομιακή τιμή.

Ο Δήμος του Κουσάντασι, υποστηρικτής του νέου τουριστικού προγράμματος Golden Age καλεί τους δικαιούχους να επισκεφθούν την Τουρκία και με βάση την πόλη του, να γνωρίσουν τη γύρω περιοχή. Την Αρχαία Έφεσο, τη Σμύρνη, το Παμούκαλε και τα υπόλοιπα ιστορικά μνημεία του Ελληνισμού που για αιώνες βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των επισκεπτών απ όλο τον κόσμο.
Το πρόγραμμα αυτό δίνει έμφαση στην κοινή πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής.

Η δυνατότητα πραγματοποίησης του ταξιδιού αφορά αποκλειστικά και μόνο το χρονικό διάστημα που ανακοινώνεται ενώ το δικαίωμα συμμετοχής δίνεται κατά σειρά προτεραιότητας.

Οι τουριστικές παροχές και οι υπηρεσίες είναι πολύ υψηλού επιπέδου, καθώς το Κουσάντασι είναι ιδιαιτέρως τουριστική πόλη, με μεγάλη εμπειρία σε αντίστοιχα προγράμματα απ όλη ην Ευρώπη.

Στις γειτονιές της Σμύρνης

Τα παράλια της Σμύρνης και τα χωριά της Ιωνίας θα αφυπνίσουν τις μνήμες και θυμίσουν την ιστορία του Ελληνισμού σε 8 μοναδικές ημέρες.

Με ορμητήριο την τουριστική πόλη και λιμάνι του Κουσάντασι θα αποδράσουμε στις γύρω πόλεις.
Το βασικό πακέτο για όλους περιλαμβάνει :


7 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4 & 5 αστέρων με πρωινό και ένα γεύμα καθημερινά (ημιδιατροφή),

επίσκεψη στη Σμύρνη και εκκλησιασμό στον Ιερό Ναό της Αγίας Φωτεινής.

τις μεταφορές από αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο και αντιστρόφως

Τις υπόλοιπες ημέρες έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα εξαιρετικό πακέτο προαιρετικών εκδρομών σε πόλεις και χωριά με πλούσιο ελληνικό παρελθόν.

Για την Ελλάδα αντιπρόσωπος των πακέτων αυτών ορίστηκε το Γραφείο Γενικού Τουρισμού

SIGNATURE TRAVEL
Μητροπόλεως 26-28 (1ος όροφος) ,
ΤΗΛΕΦΩΝΑ : 2103245620, 2103232421, (fax) 2103245508
info@signature.gr
με έδρα την Αθήνα, το οποίο σε όλες τις περιοχές έχει ορίσει αποκλειστικούς αντιπροσώπους, Γραφεία Γενικού Τουρισμού

Αντιπροσωπος Β.ΕΛΛΑΔΑΣ :
HERODOTUS TOURS
ΤΣΙΜΙΣΚΗ 33
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 54624
Tel: 2310-288300
Fax: 2310-288238

Από όλους εμάς ανθρώπους του τουρισμού
Ενα Μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στα γραφεία που με την ενεργητικοτητα ,τον ζήλο και την επιχειρηματικότητα τους συμβάλουν στην καταπολέμηση της εποχικότητας στην επιμήκυνση τησ τουριστικής σαιζόν και στην παρουσίαση νέων τουριστικών πακέτων κατα την διάρκεια της χειμερινής σαιζόν.

ΤΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΤΟΥΣ !!!

με εκτίμηση
ταξιδιωτικός πράκτωρ
ΚΡΙΘΑΡΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ALEXANDER travel