Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

ΚΟΥΙΖ : Ποια μεγάλη, μα πολύ μεγάλη, ξενοδοχειακή αλυσίδα, θα έχει του χρόνου παρουσία στην Αθήνα;





    
Παρά το γεγονός ότι για τυπικούς λόγους ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ «ΠΕΣΕΙ» ΑΚΟΜΗ οι υπογραφές, βέβαιη θεωρείται η παρουσία στην Αθήνα, από το 2018, μιας από τις μεγαλύτερες και πλέον πολυτελείς αλυσίδες ξενοδοχείων στον κόσμο.
Η αλυσίδα αυτή θα αναλάβει ένα από τα «αστέρια» του ελληνικού Τουρισμού, επεκτείνοντας ακόμη περισσότερο την πολύ μεγάλη φήμη του.
Ήδη στο ξενοδοχείο έχει τοποθετηθεί από την πλευρά του operator, προσωρινός γενικός διευθυντής, που παρακολουθεί τα δρώμενα σε συνεργασία με τους managers των ιδιοκτητών, ενώ στα μέσα του Φθινοπώρου, αναμένεται ο γενικός διευθυντής που θα αναλάβει το project και την λειτουργία.
Η παρουσία της μεγάλης αυτής ξενοδοχειακής αλυσίδας στην Αθήνα, θα σημάνει και την ενεργοποίηση του ενδιαφέροντός της για τον ελληνικό Τουρισμό, αφού θεωρείται βέβαιο ότι θα εξετάσει σοβαρά επενδυτικές κινήσεις στον ελληνικό Τουρισμό.
Η έκπληξη είναι ότι ο γενικός διευθυντής που αναμένεται περίπου τον Οκτώβριο, εργάζεται στο Ντουμπάϊ και έχει ελληνικές ρίζες, ενώ έχει επιλεγεί για την θέση αυτή στην Ελλάδα, από …Έλληνα !!!
Μόλις πέσουν οι υπογραφές θα σας ενημερώσουμε…


Διαβάστε περισσότερα: ΚΟΥΙΖ : Ποια μεγάλη, μα πολύ μεγάλη, ξενοδοχειακή αλυσίδα, θα έχει του χρόνου παρουσία στην Αθήνα; - ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ money-tourism.gr http://money-tourism.gr/kouiz-pia-megali-ma-poly-megali-xenodochiaki-alysida-tha-echi-tou-chronou-parousia-stin-athina/#ixzz4qs6g7sA8 
Follow us: @money_tourism on Twitter | xrimantourismos on Facebook