Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

ΣΚΙ στο ΜΠΑΝΣΚΟ Τιμοκατάλογος για ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ -ΦΩΤΑ 2016

BANSKO RESORT BULGARIA 210 KM FROM THESSALONIKI 
Τα πάντα γύρω από το ΜΠΑΝΣΚΟ !!

HOTEL PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT



HOTEL KEMPINSKI GRAND ARENA BANSKO


Σκι πίστες στο Μπάνσκο

Ύψος του θερέτρου: 925 μ 
Υψηλότερη σκι περιοχή: 2600 μ 
Συνολικός μήκος των σκι πιστών: 70 χμ 
Μακρύτερο track combo: 16 χμ  
Κατεύθυνση των πιστών: Βόρεια 
Μπάνσκο είναι σκι θέρετρο με προοδευτική ανάπτυξη. Ο ανάδοχος Ulen προσφέρει δυνατότητες στους σκιέρ και σνόουμπορντερς για διάθλο και cross - country skiing.

Για τους σκιέρ η σκι ζώνη Μπάνσκο προσφέρει και ειδικό πάρκο. Οι σκιέρ μπορούν να απολαύσουν τον φωτισμένο σκι δρόμο μεταξύ Banderishka Polyana και της πόλης.
Κάποιες από τις πίστες προσφέρουν νυχτερινά σκι από 18.30 το απόγευμα μέχρι 21.30 το βράδυ.

Οι Snowboarders μπορούν να απολαύσουν το πρώτο στα Βαλκάνια fun - Park. Στο πάρκο μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικά άλματα σκι. Το half -pipe είναι ο κατάλληλος τόπος για τους σκιέρ και σνοουμπόρντερς, όπου μπορούν να κάνουν ασκήσεις. Το σκι θέρετρο Μπάνσκο προσφέρει ποικιλία σκι πιστών για αρχάριους και προχωρημένους.
Οι εγκαταστάσεις συστημάτων τεχνητής χιόνωσης καλύπτουν με τεχνητό χιόνι όλες τις πίστες από τον Δεκέμβριο μέχρι τον Μαίο. Επίπεδο δυσκολίας: 30% Αρχάριοι, 45% Προχωρημένοι και 35% Expert.


Spa & Relax στο Μπάνσκο με 



Εβδομαδιαίες Αναχωρήσεις Οκτωβρίου και Νοεμβρίου 2016
Ισχύει από 01/10/2016 έως 30/11/2016
                 
                            
 Σε όλες τις τιμές συμπεριλαμβάνονται: Μεταφορά με πολυτελή κλιματιζόμενα λεωφορεία, διαμονσε    ξενοδοχείο της επιλογής σας
με την ανάλογη διατροφή, ελεύθερη χρήση των δωρεάν παροχών των εκάστοτε ξενοδοχείων (πισίνα,, sauna, hamam κ.α.).
Δεν περιλαμβάνονται: Επιπλέον μεταφορές, έξτρα γεύματα και ποτά.
Παρατηρήσεις: Οι τιμές είναι κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο. Για παιδιά 2-12 ετών έκπτωση 15%, ισχύει όταν μένουν στο δίκλινο 
των γονέων σε πρόσθετο κρεβάτι. Επιβάρυνση μονόκλινου + 40%. Ελάχιστη συμμετοχή 5 άτομα. Ενήλικες και παιδιά μπορούν να ταξιδέψουν με ταυτότητα νέου τύπου (με λατινικούς χαρακτήρες) και διαβατήριο. Κάτοχοι μη  ελληνικών εγγράφων, έχουν την ευθύνη για τη διέλευση των συνόρων. Οι υπηρεσιακές ταυτότητες δεν αποτελούν ταξιδιωτικό  έγγραφο (αστυνομικών, λιμενικών, πυροσβεστών κ.α.). Παιδιά κάτω των 18 ετών που ταξιδεύουν με τον ένα γονέα,  χρειάζεται επικυρωμένη συγκατάθεση του άλλου γονέα. Παιδιά κάτω των 18 ετών που ταξιδεύουν χωρίς τους γονείς τους,  χρειάζεται επικυρωμένη συγκατάθεση και των δύο γονέων.
Iχ: Έκπτωση 15€ το άτομο Μόνο μεταφορά:  50€ με επιστροφή. 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ -ΦΩΤΑ 2016  ΣΤΟ ΜΠΑΝΣΚΟ


Κάνετε ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ 5% ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΣΤΕ ΣΤΟ 6973794877 Η 2310 229950 εως 15/12/2016


Κάνετε κλίκ για να δείτε  τον τιμοκατάλογο :