Η νέα ξενοδοχειακή μονάδα 5 αστέρων στην Χαλκιδική θα αποτελέσει πυλώνα ανάπτυξης στην ευρύτερη περιοχή με σεβασμό στο τοπικό φυσικό και πολιτιστικό περιβάλλον. Στην πρώτη φάση της λειτουργίας, θα αποτελείται από 304 πολυτελή πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια και σουίτες, τα περισσότερα εξ αυτών με ιδιωτική πισίνα.
Θα διαθέτει επίσης, κοινόχρηστους χώρους, πολλά εστιατόρια, μπαρ καφέ, εξωτερικές και εσωτερικές πισίνες, κέντρο ευεξίας, αναζωογόνησης και αισθητικής, κέντρο θαλασσοθεραπείας (μοναδικό με ιαματικά νερά στην ευρύτερη περιοχή), πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα συνεδρίων, μαρίνα, θέατρο, παιδικό χωριό κ.α.
Όλα αυτά, μέσα σε ένα απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς τοπίο, σε ιδιόκτητη έκταση 330 στρεμμάτων δίπλα σε ιδιόκτητη παραλία τουλάχιστον 500μ καταγάλανων νερών. Το τουριστικό θέρετρο θα είναι ένα εξαιρετικό κατάλυμα με λιτή πολυτέλεια και προτίθεται να προσφέρει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών υψηλού επιπέδου Wellness Thermal SPA Resort απευθυνόμενο στην εγχώρια και διεθνή τουριστική αγορά.
Για να δεις αυτό και άλλα ξενοδοχεία στην Χαλκιδική, κάνε κλικ εδώ! 
Τα επισιτιστικά τμήματα στο σύνολό τους προσφέρουν την δυνατότητα σε κάθε περίπτωση να εξυπηρετήσουν BB,HB, FB λειτουργίες σίτισης. Δίνουν την δυνατότητα να απολαμβάνουν την διατροφή οι executive πελάτες του ξενοδοχείου σε μοναδικά θεαματικά και gourmet εστιατόρια και μπαρ.
Εστιατόρια
Κεντρικό εστιατόριο
A la carte restaurant
Tropical restaurant
Fine dining restaurant
Marina Ouzerie
Μπάρ
Main Lobby Bar
Beach Pool Bar
Lounge Bar
Health Bar (SPA)
Snack Bar (παιδικό χωριό)
Wine cellar
Το κέντρο ευεξίας καταλαμβάνει περίπου 5000 μ2 χωρισμένα σε τρεις ορόφους. Αξιοποιώντας τα θερμά νερά θα εμπλουτιστούν οι θεραπευτικές περιποιήσεις που θα προσφέρονται σε ειδικά διαμορφωμένα με ιδιαίτερη διακόσμηση δωμάτια θεραπείας. Παράλληλα, θα χαρίσει μια ξεχωριστή νότα στο τουριστικό θέρετρο αφού είναι μοναδικά στην ευρύτερη περιοχή. Τα θερμά νερά θα αξιοποιηθούν πέρα των περιποιήσεων και σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον για απόλαυση, ευεξία και θα είναι προσβάσιμα και σε εξωτερικούς πελάτες. Το συνολικό concept του κέντρου ευεξίας θα λειτουργήσει με «Brand Name» υπό καταξιωμένης και διεθνούς αναγνωρισμένης εταιρίας διαχείρισης.
Παροχές και υπηρεσίες που θα είναι στην διάθεση των πελατών του ξενοδοχείου και εξωτερικών επισκεπτών:
Υποδοχή
Αποδυτήρια
Εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα
Εσωτερικές πισίνες με θερμά νερά
Τζακούζι
Σάουνες
Χαμάμ
Πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο
Αίθουσα για αερόμπικ
Δωμάτια θεραπείας
Health Bar
Η Marina τελεί υπό τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές τεχνολογίας και ασφάλειας, και είναι ιδανικός προορισμός ελλιμενισμού όλον το χρόνο.
50.000 μ2 θαλάσσιας επιφάνειας με βάθος 7 μέτρων
81 ξεχωριστά αγκυροβόλια, για σκάφη μέχρι 25 μέτρα
Τροφοδοσία ηλεκτρικού ρεύματος, πόσιμο νερό, καύσιμα, αποχετεύσεις και σωλήνες αντιπυρικής προστασίας
Υπηρεσίες ανέλκυσης/καθέλκυσης μικρών σκαφών
24ωρη υπηρεσία φύλαξης
Υπηρεσίες συντήρησης σκάφους κατ” αίτηση
Υπηρεσία ενοικίασης σκαφών
Ιδακνικός προορισμός για εκδρομές σε απομωνομένους κόλπους της Χαλκιδικής και σε νησιά του Αιγαίου
Οι χώροι για την συνεδριακή πελατεία, θα καλύπτουν όλες τις ανάγκες ενός συγχρόνου συνεδρίου με δυνατότητά φιλοξενίας έως και 350 σύνεδρους. Οι χώροι αυτοί διακρίνονται σε αίθουσες συνεδριάσεων, εκθέσεων και συνεστιάσεων. Η χωρητικότητα της κάθε αίθουσας αλλάζει ανάλογα με την διάταξη την εκάστοτε φορά και με δυνατότητα διαφόρων μορφών διάταξης. Ειδικά πάνελ θα δώσουν την δυνατότητα χωρισμού της κάθε αίθουσας η οποία θα είναι πλήρως εξοπλισμένη με όλο τον απαραίτητο συνεδριακό εξοπλισμό.
Επιπλέον παροχές
Mountain bike με προσχεδιασμένες διαδρομές on/off
Οργανωμένους Φιλοσοφικούς περιπάτους στην κοντινή περιοχή του Κάνιστρου
Γκολφ με οργανωμένη μεταφορά μέσω θαλάσσης στο Πόρτο Καρράς
Sport Animation ( Streching, Aqua gym, Yoga & Pilates, Aerobic)
Beach tennis & Beach racquets
Θαλάσσιες δραστηριότητες
Κέντρο θαλάσσιων σπορ
Diving
Ημερήσια εκδρομή με ιστιοφόρο στον κόλπο της Σιθωνίας.
Ελαιοσυλλογή και παραδοσιακός τρόπος παραγωγής ελαιόλαδου (εποχιακό)
Μαθήματα αυθεντικής χωριάτικης Ελληνικής κουζίνας
Μελισσοκομική περιήγηση
Η παραλία και ο χώρος της πισίνας θα δέχονται στην υψηλή περίοδο περίπου 600 με 750 άτομα σύμφωνα με μελέτη. Δεδομένου ότι η ζώνη παραλίας χωράει 450 ξαπλώστρες και άλλες 400 γύρω από τις πισίνες καλύπτονται όλες οι ανάγκες για τους πελάτες του ξενοδοχείου. Η παραλία χωρίζεται σε τρεις ζώνες. Μια παραλία που θα είναι προσβάσιμη για όλους τους πελάτες του ξενοδοχείου και εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες ξαπλώστρες και ομπρέλες και σε επισκέπτες εκτός ξενοδοχείου με την ανάλογη χρέωση, μια παραλία (silence) που φιλοξενεί ενήλικες για χαλάρωση και ησυχία, και μια παραλία για τους εκλεκτούς πελάτες (VIP). Όλες οι παραλίες χωρίζονται με διαδρόμους πρόσβασης και η ονομασία τους ανακοινώνεται στην είσοδο τους. Θα τοποθετηθούν δύο πύργοι ναυαγοσωστικής με τον απαραίτητο εξοπλισμό τους.
Οι θαλάσσιες δραστηριότητες θα τοποθετηθούν στην άκρη της παραλίας σε σημείο προσβάσιμο οδικώς. Σε όλες τις παραλίες θα προσφέρονται σερβιρισμένα ροφήματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ζώνη παραλίας VIP Gazebo θα στηθεί ανάλογη επισιτιστική κάρτα. Όλο το σέρβις της παραλίας και της πισίνας θα γίνεται με ασύρματη παραγγελιοληψία. Οι κοινόχρηστες πισίνες του ξενοδοχείου, όλες με γλυκό νερό, είναι τοποθετημένες κεντρικά δίπλα στην παραλιακή ζώνη με άξονα στο κεντρικό κτίριο.
Θα χωρίζονται ανάλογα τις δραστηριότητες σε:
Aqua Gym Pool
Game Pool (cols de cygne, jets, Jacuzzi, champignon)
Main Pool
Relax Pool
Splash Pool
Infant Pool
Το παιδικό χωριό φιλοξενεί δραστηριότητες για όλες τις παιδικές ηλικίες και συγκεκριμένα περιέχει τα παρακάτω τμήματα / δραστηριότητες. Ένα ειδικά σχεδιασμένο χώρο για βρέφη και μικρά παιδιά από 4 μηνών έως 3 ετών, όπου μπορούν να συμμετάσχουν δημιουργικά και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους υπό την επίβλεψη εξειδικευμένου και καταρτισμένου προσωπικού, έναν ειδικό χώρο για παιδιά από 4 μέχρι 12 ετών, που προσφέρει ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Υδάτινο πάρκο (Splash Park) όπου παιδιά όλων των ηλικιών μπορούν να επισκεφθούν το πάρκο με νεροτσουλήθρες και άλλα υδάτινα αξιοθέατα. Καθώς και δραστηριότητες όπως mini tennis, mini disco, όπως και εκπαιδευτικά παιχνίδια με την παρουσία των γονιών.
Για την διαμόρφωση, τις κτιριακές εγκαταστάσεις και τον απαραίτητο εξοπλισμό, την λειτουργία του παιδικού χωριού συνάψαμε συνεργασία με εξειδικευμένη εταιρία διαχείρισης ανάλογων εγκαταστάσεων. H πλέον δημοφιλής εταιρία «WorldWide Kids Company» η οποία έχει αναλάβει την λειτουργία των παιδικών χωριών αρκετών επώνυμων τουριστικών θερέτρων.
Το Miraggio αναμένεται να λειτουργήσει thn Παρασκευή 27 Μαΐου 2016, στο Κάνιστρο Χαλκιδικής.
SOURCE :THESSTIPS