Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Ενα νέο εργαλείο για τους επιχειρηματίες του τουρισμού



Η Alpha Bank συνδύασε τη συμμετοχή της στο συνέδριο με προώθηση ενός νέου προϊόντος. Πρόκειται για το πρόγραμμα «Alpha Τουριστική Επιχειρηματικότητα».
Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι η ανταπόκριση στις ανάγκες όσων δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στις τουριστικές περιοχές.
Οπως εξήγησαν οι άνθρωποι της τράπεζας, το νέο Πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις των τουριστικών περιοχών της Νησιωτικής και Ηπειρωτικής Ελλάδας, στοχεύοντας να καλύψει τις ιδιαιτέρως αυξημένες ανάγκες κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου. Πρόκειται για έναν ευέλικτο συνδυασμό προϊόντων και υπηρεσιών, με μοναδικά προνόμια και επιβράβευση με Bonus Πόντους.
Κάθε επιχείρηση, αναλόγως με το προφίλ της, μπορεί να διαμορφώσει τον δικό της συνδυασμό προϊόντων και υπηρεσιών «Alpha Τουριστική Επιχειρηματικότητα» και να επιλέξει εκείνα που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα και θα αυξήσουν την ανταγωνιστικότητά της, εξασφαλίζοντας:
  • Επιχειρηματική ανάπτυξη με καινοτόμες χρηματοδοτικές λύσεις
  • Αποδοχή συναλλαγών όλων των καρτών και την Υπηρεσία Αμεσης Μετατροπής Νομίσματος
  • Διαχείριση των καθημερινών συναλλαγών μέσα από σύγχρονες ηλεκτρονικές υπηρεσίες
  • Ευελιξία στη διαχείριση ταμειακών διαθεσίμων, με υψηλότερες αποδόσεις άμεση διεκπεραίωση εισερχόμενων και εξερχόμενων εμβασμάτων με προνομιακή τιμολόγηση
  • Παροχή κινήτρων στο ανθρώπινο δυναμικό, με μία σειρά ελκυστικών τραπεζικών προϊόντων και ιατρική μέριμνα.
Ενδεικτικοί τομείς δραστηριότητας επιχειρήσεων που μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα «Alpha Τουριστική Επιχειρηματικότητα» είναι: Ξενοδοχεία / καταλύματα, τουριστικά γραφεία, επιχειρήσεις εστιάσεως, ενοικιάσεως μεταφορικών μέσων, λιανικού εμπορίου (ενδυμάτων / κοσμημάτων, mini markets, αρτοποιεία, πρατήρια υγρών καυσίμων κ.ά.), καθώς και επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών (π.χ. διοργάνωση εκδηλώσεων).

Το Πρόγραμμα διατίθεται από το δίκτυο Καταστημάτων της Alpha Bank, έως την 30.9.2016.

ΠΗΓΗ:PELOP.GR