Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

22 καταπληκτικές ιδέες που θα ''απογειώσουν'' το σπίτι σας!!!

22 καταπληκτικές ιδέες που θα ''απογειώσουν'' το σπίτι σας!!!

22 καταπληκτικες ιδεες που θα ''απογειωσουν'' το σπιτι σας!!!
Προτάσεις για ανανέωση
Σας παρουσιάζουμε 22 νέες ιδέες για να κάνετε επεμβάσεις στο σπίτι σας και να το αναμορφώσετε. Η ανανέωση χρειάζεται και όταν μάλιστα πιάνουν και τα χέρια σας, τότε το μόνο επιπλέον που χρειάζεστε είναι χρόνος και όρεξη (το χρήμα ποιος το λογαριάζει)
Ξεκινάμε λοιπόν, με ριζοσπαστικές προτάσεις, απλές, φανταστικές και από αυτές που θα δείτε ανάλογα με το χώρο που έχετε μπορεί να σκεφτείτε κάτι επιπλέον.
Οπότε μη χάνετε την ευκαιρία, πλησιάζει η άνοιξη, από κοντά είναι το καλοκαίρι, το σπίτι θέλει φρεσκάρισμα.























πηγη : travelstyle.gr

Ο Γιάνης Βαρουφάκης και η Δανάη Στράτου στο Κόμο -Το φόρουμ, οι βόλτες και η χλιδάτη διαμονή στο ξενοδοχείο Hotel Villa D' Este [εικόνες]

Ο Γιάνης Βαρουφάκης και η Δανάη Στράτου στο Κόμο -Το φόρουμ, οι βόλτες και η χλιδάτη διαμονή στο ξενοδοχείο Hotel Villa D' Este [εικόνες]

Ημερομηνία: 15 Μαρτίου 2015
Ο Γιανης Βαρουφακης και η Δαναη Στρατου στο Κομο -Το φορουμ, οι βολτες και η χλιδατη διαμονη στο ξενοδοχειο Hotel Villa D' Este [εικονες]
Με αφορμή την επίσκεψή του στη γραφική ιταλική πόλη Κόμο, επ' ευκαιρία του ετήσιου φόρουμ που διεξάγει το think tank «Αμπροζέτι», ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών και η σύζυγός του Δανάη Στράτου, δεν έχασαν την ευκαιρία να κάνουν μια μικρή βόλτα στη λίμνη Κόμο και φυσικά να ξεφύγουν λίγο από το φόρτο εργασίας των ημερών.
Είναι χαρακτηριστικό, πάντως, ότι οι διοργανωτές προσέφεραν στους καλεσμένους τους μια άνετη και ιδιαιτέρως χλιδάτη διαμονή. Αρκεί να σκεφτεί κανείς πως το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Hotel Villa D' Este, το οποίο είναι χάρμα οφθαλμών και σίγουρα χρειάζεται να έχει κανείς γερό πορτοφόλι για να διαμείνει σε κάποιες από τις σουίτες ή τα δωμάτιά του.




Πηγή: iefimerida.gr

Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

VARUFAKIS :Το σατιρικό βίντεο της γερμανικής ZDF για τον Γιάνη Βαρουφάκη

V for Varoufakis: Το σατιρικό βίντεο της γερμανικής ZDF για τον Γιάνη Βαρουφάκη


Μουσικό βίντεο - κλιπ  διάρκειας 239 δευτερολέπτων που σατιρίζει τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη δημιούργησαν οι συντελεστές του σατιρικού σόου Neo Magazin Royale του γερμανικού τηλεοπτικού καναλιού ZDF.

Στο βίντεο του ZDF ο έλληνας υπουργός Οικονομικών αποκαλείται ως ο «χαμένος γιος του Δία»

«Εχει καρδιά από πέτρα... το βλέμμα του ρίχνει φωτιές και το κορμί του κραυγάζει για σεξ, ο δικός μας υπουργός Οικονομικών δεν έχει καν πόδια» αναφέρεται στο κραυγαλέο αυτό χιουμοριστικό βίντεο.

«Δεν διαπραγματεύεται, απλά ρίχνει σφαλιάρες», «ακόμα και η γυναίκα του είναι καυτή» προσθέτουν οι δημιουργοί του βίντεο.

Οι ίδιοι πάντως σατιρίζουν και τους Γερμανούς, ή έστω τα στερεότυπα που υπάρχουν γι' αυτούς.

«Είμαστε Γερμανοί: Εχουμε τα δεύτερα μεγαλύτερα αποθέματα χρυσού στον κόσμο - μη ρωτήσετε πού τα βρήκαμε»

«Είμαστε Γερμανοί: Ξεκινήσαμε δύο Παγκόσμιους Πολέμους και σχεδόν νικήσαμε και στους δύο. Σχεδόν»...