Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

INTERLINE -FAMTRIP BANSKO TZIMAS travel 17-18/10/2015

FAMILIRIAZATION -TRIP FOR  BANSKO FROM TZIMAS travel 17-18/10/2015


Πάντα πιστό στις συνήθειες του το  ταξιδιωτικό γραφείο της Θεσσαλονίκης ΤΖΙΜΑS ΤRΑVEL  οργάνωσε  λοιπόν  και αυτή την χρονιά για τους συνεργάτες του 
FAM TRIP - εκπαιδευτικό ταξίδι στο Μπάνσκο το Σαββατοκύριακο  17-18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015  

Τό γραφείο Tzimas Travel εδώ και χρόνια ειδικεύεται στον ΧΕΙΜΕΡΙΝΌ  τουρισμό και είναι ενα από τα καλύτερα στο συγκεκριμένο χώρο . 
Το ταξίδι στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία  καθ'οτι   συμμετείχαν 60 και πλέον στελέχη τουριστικών γραφείων της Βόρειας Ελλάδας που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον προορισμό και τα ξενοδοχεία του, ενώ δεν έχασαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν όπως άλλωστε κάνουν πάντα όταν βρίσκονται μεταξύ συναδέλφων. 
Την εκδρομή πλαισίωναν ένα μεγάλο επιτελείο από δημοσιογράφους.
VERGINA TV k.ΓΙΑΣΚΟΥΛΙΔΗΣ 
Omorfa taxidia magazine K PANOS 

Το πρόγραμμα της εκδρομής:

Αναχώρηση 8.00 π.μ άφιξη στα σύνορα -στάση στα free -shops -στάση για μια ώρα στο ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ,άφιξη στο Μπάνσκο , Γεύμα στο ξενοδοχείο MURITE 4 ****  στην περιοχή PIRIN GOLF RESORT εν συνεχεία άφιξη στο ξενοδοχείο  PREMIER HOTEL  5 ***** 
βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο PERUN 4 **** σε ένα πολύ πλούσιο μπουφέ με barbecu και εδέσματα εξωτικά όπως  σούσι από  σασίμι  με  κρέας τόνου και σολομού  με σάλτσα σόγιαςκαι τζίντζερ.

Το βράδυ οι φιλοξενούμενοι ήταν καλεσμένοι στο ΚΑΖΙΝΟ του PERUN HOTEL με ελευθέρη είσοδο ,δωρεάν ποτά και γλυκά και με με μία μοναδική υποδοχή από τις hostess οι οποίες παρέμειναν μέχρι πρωίας για να κάνουν παρέα τους πράκτορες 
Η  βραδιά ήταν ζωγραφισμένη από τις μελωδίες του life ποπ  συγκροτήματος που ταξίδευσε από την Αγγλία για να βρεθεί μαζί μας .











Συμμετέχοντες στην εκπαιδευτική εκδρομή στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας       
17-18/10/2015 στο ξενοδοχείο Premier Mountain Resort 5*


Στέργιος Τζίμας (Tzimas Travel), 
Δάφνη Κούλαλη (Tzimas Travel),
 Ευστρατιάδου Ολυμπία (Tzimas Travel), 
Γισγάκη Αφεντούλα (Tzimas Travel),
Κριθαρίδης Θεόδωρος (Olympos Travel)
Φαρμάκης Γιώργος (Dromeas Travel),  
Μπογδάνη Βάσω (Crazy holidays),
Πομάκη Νίκη (Business travel),
Μίχου Ελένη (Aerogrammi),
Τουρμάνη Δήμητρα (Voras travel),
Μπαταλογιάννη Κατερίνα (Imperial travel),
Καλανίδου Άννα (Golden fleece),
Σιταράς Ιωάννης (Pella tours), 
Ντουβαλέτη Ευαγγελία (Pella tours),
Μουρατίδου Ζωή (Jordans travel),
Αγγελική Κώστας (e-tickets tours),Σεβαστίδου Ελένη (Porto Holidays), 
Aμοιρίδου Γεωργία (Porto Holidays), 
Κολάτσκου Κική (Air Serbia), 
Κολάτσκου Αλεξία (Air Serbia)
Πεντίδου Νικόλ (Makedonia express),
Γκόση Θεανώ (Sms travel) 

Tο Μπάνσκο της Βουλγαρίας, αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους χειμερινούς προορισμούς κυρίως των βορειοελλαδιτών, αφού προσφέρει μια τεράστια γκάμα ξενοδοχείων όλων των κατηγοριών, σε πολύ καλές τιμές και ένα εξαιρετικό χιονοδρομικό κέντρο για τους λάτρεις του σκι.
Όπως δήλωσε στα Omorfa Taxidia o ιδιοκτήτης του γραφείου Στέργιος Τζήμας: « Αν και διανύουμε μια πολύ δύσκολη οικονομική περίοδο, το γραφείο μας τολμά και προσφέρει πολλές εναλλακτικές επιλογές για τους πελάτες μας. Έτσι από τις 18 Δεκεμβρίου και μέχρι τέλος Μαρτίου θα πραγματοποιούμε καθημερινές αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη για Μπάνσκο και αντίστροφα για την εξυπηρέτηση των σκιέρ. Η αναχώρηση θα γίνεται στις 06:00 και η επιστροφή από Μπάνσκο στις 16:00 στην τιμή των 25 ευρώ. Για τα Σαββατοκύριακα έχουμε ετοιμάσει διήμερα πακέτα ( μεταφορά, μία διανυκτέρευση με πρωινό σε ξενοδοχείο της επιλογής σας) με τιμές που ξεκινούν από τα 49 ευρώ, ενώ με δύο (2) διανυκτερεύσεις οι τιμές ξεκινούν από τα 69 ευρώ το άτομο. Την περίοδο των εορτών θα υπάρχουν ακόμη περισσότερες επιλογές και ειδικά εορταστικά πακέτα.
Επιπλέον κάθε Παρασκευή θα υπάρχει μια επιπλέον απογευματινή αναχώρηση στις 15:30 για να εξυπηρετήσουμε όσους εργάζονται και δεν θέλουν να χάσουν την ημέρα. Θα ήθελα επίσης να ενημερώσω, πως το το Tzimas ski Travel έχει δικό του γραφείο και μόνιμο αντιπρόσωπο στο Μπάνσκο, για οποιαδήποτε ανάγκη και βοήθεια προκύψει στους πελάτες μας, ενώ είναι διαθέσιμα και δύο (2) οχήματα επιφυλακής για ώρα ανάγκης. »
Η απόσταση μεταξύ Θεσσαλονίκης και Μπάνσκο είναι τα 215 χλμ.













 ΤΖΗΜΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ με  τον Κ ΦΑΡΜΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ






αναμονή για την είσοδο στο ΚΑΖΙΝΟ

CEO FOUNDER του TZIMAS travel K ΤΖΗΜΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

Ο Κ ΤΖΗΜΑΣ με τον δημοσιογράφο κ ΠΑΝΟ απο τα ΟΜΟΡΦΑ ΤΑΞΙΔΙΑ


ο CEO FOUNDER του TZIMAS travel K ΤΖΗΜΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ


ΚΡΙΘΑΡΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (ΠΡΏΗΝ ALEXANDER travel)


                ο δημοσιογράφος του Vergina tv   κ. ΓΙΑΣΚΟΥΛΙΔΗΣ