Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Έδινε ταξιδιωτικά πακέτα-μαϊμού μέσω του Facebook

 

Δικογραφία σε βάρος ιδιοκτήτη ταξιδιωτικού πρακτορείου

Δικογραφία σε βάρος ιδιοκτήτη ταξιδιωτικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, για απάτη μέσω διαδικτύου, σχηματίστηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καθώς ο 29χρονος φέρεται ότι εξαπατούσε πολίτες μέσω υποτιθέμενων ταξιδιωτικών πακέτων.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ο 29χρονος, μέσω οργανωμένων πακέτων ταξιδιών που διαφήμιζε σε διάφορα προφίλ του στο Facebook, εξαπατούσε πολίτες, εισπράττοντας χρήματα από αυτούς, για τη δήθεν διοργάνωση και πραγματοποίησή τους.

Ειδικότερα, πολίτες κατήγγειλαν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ότι αν και είχαν πληρώσει για ταξίδια τα οποία διοργανώνονταν μέσω του ταξιδιωτικού γραφείου του 29χρονου, αυτά ακυρώνονταν ή μεταβαλλόταν η ημερομηνία πραγματοποίησης τους χωρίς προηγούμενη ενημέρωσή τους. Σε πολλές περιπτώσεις, σύμφωνα με τις καταγγελίες, οι εκδόσεις των εισιτηρίων ή οι κρατήσεις στα αντίστοιχα ξενοδοχειακά καταλύματα δεν πραγματοποιούνταν, ενώ σε κάποιες άλλες, οι ίδιοι είχαν παρατηρήσει υπερχρεώσεις των πιστωτικών τους καρτών.

Από τη ψηφιακή διαδικτυακή έρευνα που διενήργησαν στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ταυτοποιήθηκε ο 29χρονος ως ο διαχειριστής των επίμαχων προφίλ του Facebook, και οργανωτής των δήθεν ταξιδιωτικών πακέτων.
πηγή :newsbeast.gr

Ο 29χρονος δεν συνελήφθη λόγω έλλειψης των όρων του αυτοφώρου, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

ΤΑ ΝΕΑ HI-TECH ταξί κυκλοφορούν ήδη στο Ηράκλειο της Κρήτης! KINHTΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ



Τα νέα hi-tech ταξί κυκλοφορούν ήδη στο Ηράκλειο της Κρήτης! Πρόκειται για 100 περίπου ταξί που διαθέτουν tablet με εγκατεστημένη την εφαρμογή Super Taxi που έχει υλοποιήσει η ελληνική εταιρία Realize! Η εφαρμογή είναι εγκατεστημένη σε πιλοτικό στάδιο σε ραδιοταξί του Ηρακλείου της Κρήτης και φέρνει την επανάσταση σε όλες τις καθημερινές λειτουργίες ενός ταξί.

Ο επαγγελματίας οδηγός μέσα από τις προηγμένες δυνατότητες της εφαρμογής βελτιστοποιεί την εργασία του καθημερινά, προσφέροντας πιο ποιοτικές υπηρεσίες στους πελάτες του.

 Οι πελάτες από την άλλη απολαμβάνουν μια ξεχωριστή κούρσα-εμπειρία, αφού με την εφαρμογή Super Taxi μπορούν από το να σερφάρουν στο ίντερνετ κατά τη διάρκεια της διαδρομής, μέχρι να έχουν πρόσβαση σε μια σειρά χρηστικών πληροφοριών ή ακόμα και να αγοράσουν προϊόντα ή υπηρεσίες μέσα στο ταξί!

Για παράδειγμα, μπορούν ενώ είναι καθ΄οδόν προς το αεροδρόμιο να κλείσουν αεροπορικό εισιτήριο ή ακόμα και να κάνουν τσεκ-ιν στην πτήση τους!

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Repo(we)r Greece» η νέα εκστρατεία για την Ελλάδα

Repo(we)r Greece» η νέα εκστρατεία για την Ελλάδα

«Repo(we)r Greece» είναι το όνομα της νέας εκστρατείας ευαισθητοποίησης υπέρ της Ελλάδας.

«Repo(we)r Greece» η νέα εκστρατεία για την Ελλάδα
Μετά το «Greece is changing» η νέα εκστρατία στόχο έχει την προβολή σύγχρονων αντιλήψεων για τον Τουρισμό, την Ενέργεια, τη Ναυτιλία, την Αγροτική Οικονομία, το Κοινωνικό Επιχειρείν, την Παιδεία και τον Πολιτισμό.
Πίσω από την πρωτοβουλία βρίσκεται μια ομάδα τεχνοκρατών, διπλωματών και ακαδημαϊκών, που προτάσσουν την αλλαγή νοοτροπιών. «Αν δεν ξεκινήσουμε να σκεφτόμαστε με τρόπο δημιουργικό και ανατρεπτικό, τίποτα δεν θα αλλάξει ουσιαστικά στην Ελλάδα ανεξαρτήτως οικονομικής κρίσεως και τρεχουσών δυσχερειών», αναφέρουν μέσω της ιστοσελίδας τους.
Η ομάδα θέλει να προβάλλει μέσα από ένα σύγχρονο πρόγραμμα διεθνούς δημοσιότητας και δημοσίων σχέσεων, το σύγχρονο πρόσωπο της Ελλάδας που προχωράει, εξελίσσεται, διορθώνεται, βρίσκει λύσεις, δημιουργεί προοπτικές και ορίζει εκ νέου το στίγμα της.