Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

FAM TRIP CLIMA HOLIDAYS στο ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ 8/10-9/10/2011

ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΕΝ ΩΡΑ ΣΚΙ ....


στην φοτο Ο Κ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ κ δ.ΟΛΓΑ ΜΠΑΝΤΗ




Αυτό  το σαββατοκύριακο ενα από τα πιο δημοφιλη  γραφεία της πόλης  με  περγαμηνές και εξειδίκευση στον εναλλακτικό τουρισμό διοργάνωσε εκπαιδευτικό ταξίδι στο χιονοδρομικό θέρετρο ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ της ΒΟΥΛΓΑΡΊΑΣ. Πολλά γραφεία της Β.ΕΛΛΑΔΑΣ τίμησαν με την παρουσία τους για να γνωρίσουν την περιοχή και το πολυτελές νεόδμητο ξενοδοχείο 4 **** ΕUPHORIA CLUB HOTEL .
Το ταξίδι στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και ολοι οι πράκτορες  εξέφρασαν την ελπίδα οτι ο προορισμός θα ξαναγαπηθεί από το ταξιδιωτικό κοινό της θεσσαλονίκης και θα ξαναγίνει ο αγαπημένος οπως παλαιότερα .
Η φιλοξενία ήταν εκπληκτική και ο ιδιοκτήτης του τουριστικού γραφείου KLIMA HOLIDAYS  Κος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ με την δίδα.ΟΛΓΑ ΜΠΑΝΤΗ βοήθησαν ώστε οι φιλοξενούμενοι να νοιώσουν οσο πιο ευχάριστα γίνεται και να προσκομίσουν οσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες για την περιοχή .
 
Το γραφείο KLIMA HOLIDAYS εδω και πολλά χρόνια εξειδικευεται στον εναλλακτικό τουρισμό και ειναι από τους μεγαλύτερους TOUR OPERATORS στον χειμερινο τουρισμό με προoρισμούς κυρίως το  ΜΠΑΝΣΚΟ το ΠΑΜΠΟΡΟΒΟ και το  ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ
Εχει εδρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και ΑΘΗΝΑ.


VIDEO BOROVETZ