Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ





ΠΡΟΣ     : ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ
ΘΕΜΑ    : ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Με την παρούσα επιστολή η Διοίκηση του Συνδέσμου Πρακτόρων Μακεδονίας – Θράκης, σας προσκαλεί να συμμετάσχετε σαν επιχείρηση με τους εργαζομένους σε αυτήν ( οδηγούς λεωφορείων και υπαλλήλους γραφείων ) σε πρόγραμμα διαρθρωτικής προσαρμογής μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που απασχολούν 1 – 49 άτομα, εντός της οικονομικής κρίσης.
Σκοπός και στόχος των προγραμμάτων είναι η βελτιστοποίηση της χρήσης πόρων, η βελτίωση της περιβαλλοντικής διαχείρισης, η ενίσχυση της εξωστρέφειας και η ανάπτυξη μοντέλων και πρακτικών για την αναβάθμιση του προσωπικού.
Η επιχείρηση για την συμμετοχή της θα επιδοτηθεί καθώς και οι εργαζόμενοί της.
Τα εκπαιδευτικά προγράμματα που θα «τρέξουνε» σε πιστοποιημένο ΚΕΚ είναι 300 ωρών, εκ των οποίων οι 180 ώρες είναι θεωρία σε ΚΕΚ και οι 120 πρακτική στους τόπους εργασίας ( οι ώρες διδασκαλίας θα είναι εκτός ωραρίου εργασίας χωρίς να επηρεάσουν το καθημερινό ωράριο εργασίας).
Η υλοποίηση του προγράμματος θα γίνει σε συνεννόηση με εργαζόμενους και επιχειρήσεις, όπως αυτοί επιθυμούν, και μπορεί να γίνει μέσα σε 18 μήνες.
Παρακαλούμε αν ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε για περισσότερες λεπτομέρειες με τη γραμματεία του Συνδέσμου στο τηλέφωνο 2310-533069.


Για το Δ.Σ.
  Ο Πρόεδρος                     Ο  Γεν.Γραμματέας
Πεζίκογλου Μιχαήλ                    Αποστολίδης Κων/νος