Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ 18/2-21/2/2010 ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ REGINA MARE








































Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ σε συνεργασία με τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ την ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και τα ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ Β.ΕΛΛΑΔΑΣ και την παρουσία των ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ της ΣΕΡΒΙΑΣ οργάνωσαν από 18/2/2010-21/2/2010 μια τετραήμερη ΦΙΛΟΞΕΝΊΑ στο πολυτελές ξενοδοχειο REGINA MARE στην περιοχή ΠΕΡΔΙΚΑ με τη παρουσίαση εκδηλώσεων και ΗΜΕΡΙΔΩΝ με σκοπό την γνωριμία και διαφημιστικής προβολής της περιοχής στους ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και σε ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΥΣ απο την ΣΕΡΒΙΑ. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΙΧΕ ΩΣ ΕΞΗΣ :

18/2/2010 1η ΜΕΡΑ : αναχώρηση με τα πούλμαν και αφιξη στο ξενοδοχειο REGINA MARE 4 **** το απόγευμα συμμετοχή σε ημερίδα στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου ,χαιρετισμοί και υποδοχή των φιλοξενουμένων απο τις τοπικές αρχές , παρουσίαση σε video των τουριστικών χαρακτηριστικών της περιοχής .

19/2/2010 2η ΜΕΡΑ : ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΣΟΥΛΙ και ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΩΝΤΑ οπου ευδοκιμεί ο εναλλακτικός τουρισμός Το ΒΡΆΔΥ ημερίδα στο συνεδριακό κέντρο ''ΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΛΛΑΣ '' ΜΕ ΘΕΜΑ :ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ -ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ με την συμμετοχή του ΝΟΜΑΡΧΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Κ ΓΙΟΓΙΑΚΑ , Του ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ Κ ΠΙΤΟΥΛΗ ,Του ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΡΔΙΚΑΣ ,Του ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΝΕΤΠ κ ΚΟΤΣΩΝΗ ΑΛ ,Του ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ Κ ΖΗΓΟΥ Χ. του ΝΟΜΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Κ. ΨΩΜΙΑΔΗ Π , Του ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗ Κ ΨΩΜΙΑΔΗ Δ. ,Του ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ Κ ΤΟΥΛΙΚΑ ΒΑΣ.,Του ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΣΎΜΒΟΥΛΟΥ Κ ΑΚΑΛΙΔΗ Ι. Του ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑΣΟΚ Κ ΚΑΤΣΟΥΡΑ Χ. κ.α εκπροσώπων τουριστικών φορέων της περιοχής .

20/2/2010 3η ΜΕΡΑ : Επίσκεψη στο καινουργιο ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ της ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ επίσκεψη στη αρχαία ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΓΙΡΟΜΕΡΙΟΥ μέσα σε ενα καταπράσινο περιβάλλον . ΕΠΙΣΚΕΨΗ στην ΣΑΓΙΑΔΑ κέντρο ΠΗΛΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ και ΓΑΡΙΔΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ

21/2/2010 4η ΜΕΡΑ : επιχερηματικά meeting στο συνεδριακό κέντρο τησ ΠΕΡΔΙΚΑΣ μεταξυ επιχειρηματιών Β.ΕΛΛΑΔΑΣ και ΗΠΕΙΡΟΥ . ΕΠΊΣΚΕΨΗ στον αρχαιλογικο χώρο ΤΗΣ ΔΩΔΩΝΗΣ με το ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ . Κύριοι Εμπνευστές συντελεστές και

χορηγοί των εκδηλώσεων ησαν οι:


1.Κ.ΠΕΖΙΚΟΓΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ πρόεδρος του συνδέσμου ΠΡΑΚΤΌΡΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και ΘΡΑΚΗΣ ιδιοκτήτης του ταξιδιωτικού γραφείου CRAZY HOLIDAYS

2.Κ.ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ιδιοκτήτης του ταξιδιωτικού πρακτορείου θεσσαλονικης SP HOLIDAYS

3.Κ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου REGINA MARE στην ΠΕΡΔΙΚΑ

4.k.ΠΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ πρόεδρος κοινότητας ΠΕΡΔΙΚΑΣ

5. κ.ΚΟΤΣΩΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ πρώην αντινομάρχης και νυν ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ νομού ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

6.Νομαρχιακή αυτοδιοίκηση ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

7. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΓΙΑΔΑΣ

Ολοι οι παρευρικόμενοι πάνω από 150 ΑΤΟΜΑ ( τουριστικοί πράκτορες ,δημοσιογράφοι Ελληνες και ΣΕΡΒΟΙ ,Ξενοδόχοι ,μαγαζάτορες και επιχειρηματίες εμειναν ενθουσιασμένοι απο τις ομορφιές της περιοχής ,τα τουριστκά αξιοθέατα ,τις αριστες υποδομές και την εγκάρδια φιλοξενία .

Ευχαριστούμε τους κύριους συντελεστές για τις υπηρεσίες που προσέφεραν

1.κ. ΠΕΖΙΚΟΓΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ιδιοκτήτη του ταξιδιωτικού γραφείου CRAZY HOLIDAYS που μετέφερε με τα τουριστικά πούλμαν του ολους τους συμετάσχοντες απο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ.

2.κ. ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ΙΩΑΝΝΗ και την σύζυγο του ΣΙΛΒΑΝΑ για την πλουσοπάροχη φιλοξενία στο ξενοδοχείο τους REGINA MARE στην ΠΕΡΔΙΚΑ .

3. κ. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ιδιοκτήτη του τουριστικού γραφείου SP HOLIDAYS

Ακολουθούν φωτογραφίες WEB SITE του ξενοδοχείου REGINA MARE που φιλοξένησε την πρωτοβουλία αυτή

www.reginamare.gr